| Relinquished-deck | |
|
+5Honest ningen AnyOne813 Orbz ShutGuz 9 posters |
|
Author | Message |
---|
ShutGuz Ghost Rare Duelist
Posts : 3758 Join date : 2010-12-04 Age : 27 Location : Location:
| Subject: Relinquished-deck Sun 28 Aug 2011 - 12:41 | |
| Deck Odlicno radi,pobedjivao je dosta drugih deckova,jedino ne radi protiv ningenovog token decka xD(are u happy) Kontam da ce deck mnogo,mnogo bolje raditi u ovom Sep formatu... Nista Rate/Fix PS. sry za ovoliku sliku nego nznm sve druge rezolucije su zesce mutne | |
|
| |
Orbz Super Rare Duelist
| Subject: Re: Relinquished-deck Sun 28 Aug 2011 - 12:57 | |
| Lol oduvek sam ovo zeleo da napravim.
Effect veiler i kinka byo? Kinka byo vraca relinquisheda koji ce da pokupi protivnickog monstera ili veilera za formulu, josh su i light i dark za chaosa. Ne treba ti 3 rituala, igraj jedan ovaj i jedan onaj contact with abyss ili tako nesto. Btw kako igras bez reborna? Vieo sam jednom i nekog lika koji je u ovome koristio norlerasa.
Sve jedno, epic deck is epic :0 | |
|
| |
AnyOne813 Rare Duelist
| Subject: Re: Relinquished-deck Sun 28 Aug 2011 - 13:35 | |
| - Orbz wrote:
- Lol oduvek sam ovo zeleo da napravim.
^ | |
|
| |
| Subject: Re: Relinquished-deck Sun 28 Aug 2011 - 13:37 | |
| - Orbz wrote:
Effect veiler i kinka byo? Kinka byo vraca relinquisheda koji ce da pokupi protivnickog monstera ili veilera za formulu, josh su i light i dark za chaosa. Ne treba ti 3 rituala, igraj jedan ovaj i jedan onaj contact with abyss ili tako nesto. Btw kako igras bez reborna? Vieo sam jednom i nekog lika koji je u ovome koristio norlerasa.
Sve jedno, epic deck is epic :0 moguce je sada u ovom novom formatu malo da ga izmenim mada kinka mi je obicno nista ne znaci a vailer mozhe da se ubaci u drugoj verziji,I da nema potrebe za mosnter rebornom xD Znam da sam u jednom duelu protiv ningena prizvao sva tri > lepo radi mada mslim da bih mogao da zamenim ovog dijjina sa eff za synce za jednog lv1 djinna i onog od 1800(nznm imena da ga jbes) deck je dosta brz iako nema solidnog draw engina,mslim skoro u svaki duel sa tim deckom sam najmanje prizvao 2-3 puta relinguish...sa deckom se lako pobedjuje posebno ako ti protivnik igra sa nekim grave abuse deckom...iskoristis djjina (onog od 2000 def) i nemozhe special summon gg ... Inace nadam se da ce u sep formatu biti dosta bolji(barem mslim,xD) | |
|
| |
Orbz Super Rare Duelist
| Subject: Re: Relinquished-deck Sun 28 Aug 2011 - 13:42 | |
| - KiCkASS wrote:
- Orbz wrote:
Sve jedno, epic deck is epic :0 moguce je sada u ovom novom formatu malo da ga izmenim mada kinka mi je obicno nista ne znaci a vailer mozhe da se ubaci u drugoj verziji,I da nema potrebe za mosnter rebornom xD
Znam da sam u jednom duelu protiv ningena prizvao sva tri > lepo radi mada mslim da bih mogao da zamenim ovog dijjina sa eff za synce za jednog lv1 djinna i onog od 1800(nznm imena da ga jbes) deck je dosta brz iako nema solidnog draw engina,mslim skoro u svaki duel sa tim deckom sam najmanje prizvao 2-3 puta relinguish...sa deckom se lako pobedjuje posebno ako ti protivnik igra sa nekim grave abuse deckom...iskoristis djjina (onog od 2000 def) i nemozhe special summon gg ...
Inace nadam se da ce u sep formatu biti dosta bolji(barem mslim,xD) sad sam napravio moju verziju i ispolstavilo se da mi djinovi baguju ruku, ubacio sam allure ali ne pomaze, i da, treba tri rituala. | |
|
| |
ningen Ghost Rare Duelist
| Subject: Re: Relinquished-deck Sun 28 Aug 2011 - 13:44 | |
| Lol...deck je ok, poslusao bih savete od Orbza. Relinquished mi je uvek bio gotiva mada sam navikao da ga vidim u okviru decka u kombinaciji sa Reshef-om. Inace sinoc si se tako prokenjao...XD Mada dobro bar si mi pomogao da vidim sta treba promeniti u onom mom. Novi format ce da te ubije zbog silnih veilera koji ce se igrati. | |
|
| |
| Subject: Re: Relinquished-deck Sun 28 Aug 2011 - 13:47 | |
| - Orbz wrote:
- KiCkASS wrote:
- Orbz wrote:
Sve jedno, epic deck is epic :0 moguce je sada u ovom novom formatu malo da ga izmenim mada kinka mi je obicno nista ne znaci a vailer mozhe da se ubaci u drugoj verziji,I da nema potrebe za mosnter rebornom xD
Znam da sam u jednom duelu protiv ningena prizvao sva tri > lepo radi mada mslim da bih mogao da zamenim ovog dijjina sa eff za synce za jednog lv1 djinna i onog od 1800(nznm imena da ga jbes) deck je dosta brz iako nema solidnog draw engina,mslim skoro u svaki duel sa tim deckom sam najmanje prizvao 2-3 puta relinguish...sa deckom se lako pobedjuje posebno ako ti protivnik igra sa nekim grave abuse deckom...iskoristis djjina (onog od 2000 def) i nemozhe special summon gg ...
Inace nadam se da ce u sep formatu biti dosta bolji(barem mslim,xD) sad sam napravio moju verziju i ispolstavilo se da mi djinovi baguju ruku, ubacio sam allure ali ne pomaze, i da, treba tri rituala. Nznm meni Nikad ali NIKAd djinn-ovi nisu bagovali ruku(vec 20 partija je deck odlicno radio) obicno ih izbacim sa armagedonom na groblje pa posle iskoristim(ili ih setujem ili ih iskoristim za ritual :p) sve u svemu bash lepo radi,i mugu reci da mi skoro ni jedan hand nije fail svi mogu da se iskoriste B| xD Ali kao sto rekoh deckova slaboste je protiv Deckova koji ne koriste toliko jakih monstera kao npr Ningenov Prokleti token deck,tu jednostavno deck ne radi jer nema sta da equipuje | |
|
| |
| Subject: Re: Relinquished-deck Sun 28 Aug 2011 - 13:51 | |
| - ningen wrote:
- Lol...deck je ok, poslusao bih savete od Orbza. Relinquished mi je uvek bio gotiva mada sam navikao da ga vidim u okviru decka u kombinaciji sa Reshef-om.
Inace sinoc si se tako prokenjao...XD Mada dobro bar si mi pomogao da vidim sta treba promeniti u onom mom. Novi format ce da te ubije zbog silnih veilera koji ce se igrati. Sry za dbl post(mslim da mi je ovo drugi od dolaska na 4um xD) Prokenjalo kazes...To je bio pure skill na delu uzivo xD inace veiler gonna eat relinguishe shit xD ne kazem da ce mozhda deck malo bolje da radi zbog dodataka karata tipa swords,bls,gardna itd....inace da veiler mozhe da sjebe dosta,mada smislice se nesto evo trenutno pravim neki deck...juce sam dobio inspiraciju xD | |
|
| |
| Subject: Re: Relinquished-deck Sun 28 Aug 2011 - 13:53 | |
| Ima yugi da me tuzi da mu kradem fore, ono swarmujem teren sa tokenima (nisu kuriboi no dobro) i onda se buljavo cudo zbuni i rikne zbog brain meltdowna. | |
|
| |
Orbz Super Rare Duelist
| Subject: Re: Relinquished-deck Sun 28 Aug 2011 - 13:54 | |
| - KiCkASS wrote:
- ningen wrote:
- Lol...deck je ok, poslusao bih savete od Orbza. Relinquished mi je uvek bio gotiva mada sam navikao da ga vidim u okviru decka u kombinaciji sa Reshef-om.
Inace sinoc si se tako prokenjao...XD Mada dobro bar si mi pomogao da vidim sta treba promeniti u onom mom. Novi format ce da te ubije zbog silnih veilera koji ce se igrati. Sry za dbl post(mslim da mi je ovo drugi od dolaska na 4um xD) Prokenjalo kazes...To je bio pure skill na delu uzivo xD inace veiler gonna eat relinguishe shit xD ne kazem da ce mozhda deck malo bolje da radi zbog dodataka karata tipa swords,bls,gardna itd....inace da veiler mozhe da sjebe dosta,mada smislice se nesto
evo trenutno pravim neki deck...juce sam dobio inspiraciju xD jel si probao tour guida? moze i da trazi onog djina od 2000 Btw contract with abyss je zivo sranje, mora da se baci lvl 1 >.> | |
|
| |
| Subject: Re: Relinquished-deck Sun 28 Aug 2011 - 14:00 | |
| - ningen wrote:
- Ima yugi da me tuzi da mu kradem fore, ono swarmujem teren sa tokenima (nisu kuriboi no dobro) i onda se buljavo cudo zbuni i rikne zbog brain meltdowna.
ja sam ti rekao koje karte idu na ban marta 2012 xD - Orbz wrote:
- KiCkASS wrote:
- ningen wrote:
Inace sinoc si se tako prokenjao...XD Mada dobro bar si mi pomogao da vidim sta treba promeniti u onom mom. Novi format ce da te ubije zbog silnih veilera koji ce se igrati. Sry za dbl post(mslim da mi je ovo drugi od dolaska na 4um xD) Prokenjalo kazes...To je bio pure skill na delu uzivo xD inace veiler gonna eat relinguishe shit xD ne kazem da ce mozhda deck malo bolje da radi zbog dodataka karata tipa swords,bls,gardna itd....inace da veiler mozhe da sjebe dosta,mada smislice se nesto
evo trenutno pravim neki deck...juce sam dobio inspiraciju xD 1. jel si probao tour guida?
moze i da trazi onog djina od 2000
2.Btw contract with abyss je zivo sranje, mora da se baci lvl 1 >.> 1. tour guide mozhe lepo da radi ali iz jbnog principa ecu da je ubacim,lepo sam rekao sta bih uradio sa om kartom da je imam 2.wut? | |
|
| |
Orbz Super Rare Duelist
| Subject: Re: Relinquished-deck Sun 28 Aug 2011 - 14:12 | |
| - KiCkASS wrote:
- ningen wrote:
- Ima yugi da me tuzi da mu kradem fore, ono swarmujem teren sa tokenima (nisu kuriboi no dobro) i onda se buljavo cudo zbuni i rikne zbog brain meltdowna.
ja sam ti rekao koje karte idu na ban marta 2012 xD
- Orbz wrote:
- KiCkASS wrote:
- ningen wrote:
evo trenutno pravim neki deck...juce sam dobio inspiraciju xD 1. jel si probao tour guida?
moze i da trazi onog djina od 2000
2.Btw contract with abyss je zivo sranje, mora da se baci lvl 1 >.>
1. tour guide mozhe lepo da radi ali iz jbnog principa ecu da je ubacim,lepo sam rekao sta bih uradio sa om kartom da je imam 2.wut?
lol ubacio sam contract with abyss umesto jednog black illusiona zbog onog seal of forbid spella | |
|
| |
Honest Ultra Rare Duelist
Posts : 1163 Join date : 2011-03-22 Age : 27 Location : Nis
| Subject: Re: Relinquished-deck Sun 28 Aug 2011 - 14:17 | |
| srry kickass kolko ti se slika postavljala na topic | |
|
| |
Amy Cool Common Duelist
| Subject: Re: Relinquished-deck Sun 28 Aug 2011 - 14:58 | |
| Kako neko moze tvrditi da mu Reborn ne treba.....Ok kad to kazu za GK to je i logicno ali ovdje, gdje mozes toliko praviti abuse sa relinqueshedom i reborn+ 2 calls u novom formatu (kada je samo 1 call i 0 reborn bilo ja sam igrala relinq sa 2 limit reverse i 1 call,bio je cool). Razmisli, stalno ritual pozivanje ti trosi mnogo resursa i to ti slabi dek, odnosno fokusira te samo da koristis relinqusheda. Zato ce ti veiler biti problem, a ako se fokusiras i na chaos malo kao potpora, ne samo 1 CS nego i BLS to ti moze popraviti sanse. Jesi ikada koristio Ritual Buster? Svi znamo zasto Cold Wave stoji na banu, a kada dovoljno brzo ritual pozivas onda ova karta ti donosi gg.
Nemoj se nikada fokusirati na stallu pomalo, idi ili sve ili nista. Stall sa samo scarecrow i swordom nije bas cemu. Sada ces imati 2 swords i 3 gravity bind pa ti to moze koristiti ali iskreno napad je najbolja odbrana (citaj: hevi + 3 MST). po meni brzi draw engine za taj stall bi bio i vise nego dobra zamjena.
sve u svemu nije los deck ali mozes ga jos dosta pojacati sad u novom formatu. | |
|
| |
Admin vlas' u ovo selo
| Subject: Re: Relinquished-deck Sun 28 Aug 2011 - 15:01 | |
| Daj tekst listu, ubog sam, ne mogu da loadujem slike | |
|
| |
Orbz Super Rare Duelist
| Subject: Re: Relinquished-deck Sun 28 Aug 2011 - 15:19 | |
| - Amy Cool wrote:
- Kako neko moze tvrditi da mu Reborn ne treba.....Ok kad to kazu za GK to je i logicno ali ovdje, gdje mozes toliko praviti abuse sa relinqueshedom i reborn+ 2 calls u novom formatu (kada je samo 1 call i 0 reborn bilo ja sam igrala relinq sa 2 limit reverse i 1 call,bio je cool). Razmisli, stalno ritual pozivanje ti trosi mnogo resursa i to ti slabi dek, odnosno fokusira te samo da koristis relinqusheda. Zato ce ti veiler biti problem, a ako se fokusiras i na chaos malo kao potpora, ne samo 1 CS nego i BLS to ti moze popraviti sanse. Jesi ikada koristio Ritual Buster? Svi znamo zasto Cold Wave stoji na banu, a kada dovoljno brzo ritual pozivas onda ova karta ti donosi gg.
Nemoj se nikada fokusirati na stallu pomalo, idi ili sve ili nista. Stall sa samo scarecrow i swordom nije bas cemu. Sada ces imati 2 swords i 3 gravity bind pa ti to moze koristiti ali iskreno napad je najbolja odbrana (citaj: hevi + 3 MST). po meni brzi draw engine za taj stall bi bio i vise nego dobra zamjena.
sve u svemu nije los deck ali mozes ga jos dosta pojacati sad u novom formatu. U pravu si svuda, mada bih ja pre koristio 2x kinka byo i reborn nego callove u sledecem formatu. A za veilera, debunk :p | |
|
| |
Admin vlas' u ovo selo
| Subject: Re: Relinquished-deck Sun 28 Aug 2011 - 15:39 | |
| | |
|
| |
fortress master Ultra Rare Duelist
| Subject: Re: Relinquished-deck Sun 28 Aug 2011 - 15:44 | |
| Pa super je ovo,u narednom formatu moze lepo da radi i da iznenadi u svakom trenutku... | |
|
| |
| Subject: Re: Relinquished-deck Sun 28 Aug 2011 - 15:45 | |
| Kinka + piper sto igraju neki sada umire sa stilom od chain disappearance-a. | |
|
| |
| Subject: Re: Relinquished-deck Sun 28 Aug 2011 - 16:16 | |
| - Amy Cool wrote:
- Kako neko moze tvrditi da mu Reborn ne treba.....Ok kad to kazu za GK to je i logicno ali ovdje, gdje mozes toliko praviti abuse sa relinqueshedom i reborn+ 2 calls u novom formatu (kada je samo 1 call i 0 reborn bilo ja sam igrala relinq sa 2 limit reverse i 1 call,bio je cool). Razmisli, stalno ritual pozivanje ti trosi mnogo resursa i to ti slabi dek, odnosno fokusira te samo da koristis relinqusheda. Zato ce ti veiler biti problem, a ako se fokusiras i na chaos malo kao potpora, ne samo 1 CS nego i BLS to ti moze popraviti sanse. Jesi ikada koristio Ritual Buster? Svi znamo zasto Cold Wave stoji na banu, a kada dovoljno brzo ritual pozivas onda ova karta ti donosi gg.
sve u svemu nije los deck ali mozes ga jos dosta pojacati sad u novom formatu. potpuno si upravu,bash sam razmisljao o novom formatu mslim dosta mozhe da popravi deck,posto vidish ovaj prvobitni deck je zapoceo kao "deck u izradi" i onda se posle nekoliko duela i cak pokazao dobro,i posle stvarno nisam imao volju da ga prepravljam i tako je i ostao inace TNX na savetim bash cu ih sada probati,kontam i da ce sa tvojim predlozima i bolje raditi xD videcemo(sada cu napraviti ono deck u Sep formatu sa proxi-ima pa cu da vidim kako radi,ne sumnjam da ce biti bolji od sadasnjeg) - Admin wrote:
- Daj tekst listu, ubog sam, ne mogu da loadujem slike
M. 3x relinquished 2x djinn desserere of R. 3x djinn releaser of R. 2x D. cursenchanter of R.(definitivno menjam) 1x D. Presider of R. 3x manju of ten tousand hands sangan gardna 2x armageddon knight chaos S. black illusion ritual x3 dark hole swords 2x space typhoon pot of avarice 2x preparation of rites lightning vortex burial foolish trunade T. Bth x2 scarecrow x2 solemn J. dark bribe x2 7 tools | |
|
| |
Amy Cool Common Duelist
| Subject: Re: Relinquished-deck Sun 28 Aug 2011 - 16:57 | |
| Moze i Kinky one a kada ode u RFG ides tourguide->sangan ili recimo djinn-releaser->leviair->release the releaser from overlays ->pozovi relinquisheda->uzmi jednog monstera protivniku->(recimo da imas resurse u ruci za drugog) pozovi drugog relinq-a removaj djinna-> ritual buster->GG ovo ti je jedan kombo koji moze biti jos najmanje 10tak razlicitih a sve slicnih komboa u zavisnosti sta ti treba kad a sad ovako. zasto ja preferiram ipak da se call koristi (moze naravno kinky biti open u deku uz call). ovako ti s njim mozes cesto pozvati recimo sangana iz grave-a za ritual summon (pogotovo ako nemas tad nekog djinna u graveu, desi se nekad sta ces ->citaj: chaos zrtvovanje). onda + imas sanganov effekat vise puta, a tour guide ce ti obezbijediti da ga skoro uvijek imas u grave-u. sto se tice MST + Hevi call ce uz sangana nece propasti. dalje, Chaos Sorcerer i BLS su semi-nomi monsteri sto znaci call i reborn ce ih moci vracati, sad zamisli samo sta ti to znaci za BLS-a Eh da, jos nesto, posto relinquished uzima monstera, veca je mogucnost da protivnik nece imati drugoga na fieldu nego da ce ga imati (pogotovo ako uzimas nekog jakog za kojeg je trebalo resursa da se stvori npr: trishula), onda ti presider nije bas toliko potreban. po meni veca prednost bi bila od prognosticatora jer i tako ti je opet +1 za tebe, a kad vec imas relinquisheda na fieldu onda ti vise znaci -1 iz protivnikove ruke nego tebi +1 iz deka jer ces tako protivniku dati manje sanse da preuzme vodstvo u sl potezu (prognosticator je opet target za tour guide tako da je to opet veilki bonus ako zelis kontrolu nad svojim kartama). Takodjer ovaj za synchro nije vise tako bitan jer je xyz era uzela maha puno vec a ti ces uvijek htjeti da banishas onog releasera (koji ce lahko dolaziti u grave due to tour). | |
|
| |
| Subject: Re: Relinquished-deck Sun 28 Aug 2011 - 17:18 | |
| nice,nice,nice...lepo, definitivno cu napraviti takav deck,pfft posle cu ga napraviti pa ako neko bude online na DN i isprobacu mada deck ce biti vecinom u porxi-ima i banovanim kartama jer ovi na Dn-u jos nisu postavili limit karata za Sep format...Barem sam dobio kewl ideju,nadam se da ce dosta biti bolji(jedino i bolje mozhe xD) Tnx again | |
|
| |
| Subject: Re: Relinquished-deck Sun 28 Aug 2011 - 17:35 | |
| Da li ce kickazz pogaziti principe i ubaciti tour? | |
|
| |
| Subject: Re: Relinquished-deck Sun 28 Aug 2011 - 17:38 | |
| - ningen wrote:
- Da li ce kickazz pogaziti principe i ubaciti tour?
tesko pitanje...principi su principi,Ne stavljam je pa koliko broken bila...Or will I...xD nisam ti ja u tom fazonu idi kako vetric duva, tipa tour ne zelim da igram bash iz principa, kao sto ne zelim da igram DW jeste da su broken ali jb li ga nisu u mom stilu jednostavno receno ne volim da ih igram(a sada ce se ningen izmanuti sa agnetim,fuk svidjao mi se arhitip) ps. reko sam sta bih uradio da je imam xD | |
|
| |
Allex Ultra Rare Duelist
| Subject: Re: Relinquished-deck Sun 28 Aug 2011 - 21:39 | |
| Od Djinnova dobri su S.S. Stoper, Trap negator i Syn Negator(za sajd). Ostali su fail, ne trebaju ti. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Relinquished-deck | |
| |
|
| |
| Relinquished-deck | |
|